slide1
slide4
slide3

Ви треба ВЕНТИЛИРАНА ФАСАДА за Вашиот објект?

Terracotta FAVEMANC

FAVEMANC вентилираните фасадни ситеми од terracotta панели имаат бројни предности за сите проекти.

Повеќе...

ХПЛ плочи

HPL е композит од слоеви од хартија, еден слој на декоративна хартија еднобојна или со текстура и завршен заштитен слој.

Повеќе...

Алуминиумски композити/Al браварија

Нашиот допир со надворешниот свет доаѓа преку вратите и прозорците. Тие се многу важен дел од секој објект, бидејќи имаат многу важна улога.

Повеќе...

Екструдирана керамика

Екструдираните керамички панели, се најдоброто решение за вентилирана фасадна завршница, бидејќи има повеќе предности.

Повеќе...

Фибер цементни плочи – Swisspearl

Потпорна структура , Подконструкција, Термо изолација,  Вентилиран простор, Покривни панели

Повеќе...

Големоформатни 3 mm керамички плочи

TECHLAM керамички плочи со димензии 1000*3000 и максимална дебелина од 12мм, се достапни во повеќе серии.

Повеќе...

Фасадни тули/цигли и системи за вентилирани фасади

Isiklar, како лидер во производството на фасадни тули/цигли  и системи за вентилирани фасади, се фокусира на квалитетот.

Повеќе...

Изведени објекти

Company Certifications

HEALTHCARE BUILDINGS

Importance of healthcare organizations dictates norms of design.

EDUCATION BUILDINGS

You send kids to school and no worries that they might fall off the window.

GOVERNMENT BUILDINGS

We are a company that offers design and build services on a serious level.

PARKING LOTS

The heavier the traffic, the more we need compact high-tech solutions.

DOMESTIC BUILDINGS

With our housing you can be sure that your family has a safe and cozy house.

INTERIOR DESIGN

Not only are constructions sturdy,  but also interior solutions are elegant.

GREEN CONSTRUCTION

If you want to be a leader, you need to keep up with the world green trends.

RESTAURANT FACILITIES

We can be innovative, creative and offer any kind of facilities for your restaurant.

Testimonials