ЕКСТРУДИРАНИ КЕРАМИЧКИ ФАСАДНИ ПАНЕЛИ

 

ПРЕДНОСТИ 

Eкструдираните керамички панели, се најдоброто решение за вентилирана фасадна завршница, бидејќи има повеќе предности

  • Брза и лесна монтажа
  • Одлична јачина и издржливост
  • Мала тежина на системот
  • Можмост за замена на поединечна плоча
  • Одлична стабилност на керамичката плоча, без ризик од кршење или откачување
  • Ја отсранува кондензацијата на внатрешниот ѕид
  • Водоотпорна
  • Едноставно одржување
  • Лесно за чистење
  • Одлична естеика

 

 

ДИМЕНЗИИ НА ПАНЕЛИТЕ

 

24,7*100

49,7*100

40,5*100

40,5*80

40,5*60