За нас

Дитец цонструцтион Македонија е ќерка фирма на Ditec construction, која што повеке од 10 год. присутна во нашето соседствос о огромно искуство во изведба на вентилирани фасадни системи со завршни панели од различен состав (фибер цемент, хпл, теракота, грес, керамика, алуминиумски композит,стаклена фасада, фасадна цигла), комплет со подконструкција, најчесто алуминиумска од реномиран производител ETEM Грција, како и соодветна термоизолација.

 

Исто така Ви нудиме алуминиумска и ПВЦ столарија, од ЕТЕМ Грција.

 

Во едно би сакале да Ве поканиме во нашиот изложбен салон во Скопје, каде би можеле да ги погледнете сите видови на материјали на поголеми површини.

 

Долгогодишното искуство и ексклузивното застапништво за соодветните материјали, се гаранција за конкурентна понуда на пазарот, а Нашата посветеност Ви гарантира високо квалитетна и професионална изведба, од страна на квалификуван кадар со долгогодишно искуство.